Ett företag som kan det här med vvs

God morgon, god morgon, god morgon. När det kommer till det här med att finna ett rörmokeri i Luleå med omnejd så har jag förstått att det är flera av er som har haft lite problem med att hitta ett sådant företag. Det är en hel del som hört av sig till mig för jag berättade för ett tag sedan att jag fått hjälp med en badrumsrenovering där några olika företag var involverade, alltifrån ett snickeri till ett rörmokeri i Luleå, dessutom la jag ut ett par bilder på det nyrenoverade badrummet som fick många likes. Hursomhelst så gick jag aldrig närmre in på i det där inlägget vilket rörmokeri i Luleå det var frågan om, men det tänker jag göra nu. Det är ett företag som heter Pitholms Rör. Jag är nöjd med hjälpen som jag fick av dem och jag rekommenderar er som söker ett rörmokeri i Luleå att ta hjälp av Pitholms Rör. De har varit i branschen länge och kan ta på sig de flesta slags arbeten inom vvs. Jag tror inte att den som behöver hjälp inom vvs kommer att kunna få bättre hjälp än den hjälp det går att få av detta specifika rörmokeri i Piteå. Det är så mycket de kan göra, till exempel mesta som inom vvs-arbeten och dylikt. De genomför bland annat fastighetsservice, installation- och service av bergvärmepumpar, badrumsrenovering, försäljning inom vvs och är dessutom certifierade gällande säkert vatten. Ni kan gärna kika vidare på deras egen sida på nätet och där läsa mer om dem och det som de erbjuder.