Fikastunden är guld värd

Hej på er allesammans och vad roligt att ni kommer in till bloggen även idag. Jag vet att mina inlägg är uppskattade, det kan jag se på statistiken. Idag har jag som vanligt en hel del saker jag känner att jag vill ta upp med er och för att starta den här dagen på ett fint sätt tänkte jag att börja med att berätta om ett konditori i Vimmerby, jag ska gå dit i eftermiddag efter jobbet och jag längtar redan. Det här är ett konditori i Vimmerby vid namn Vimmerby Bageri & Konditori. 

Hit ska man bege sig om man uppskattar att få slå sig ner i en mysig miljö och ta sig en riktig långfika. Även den som inte har så mycket tid får väl ta en snabbfika men det rekommenderas ifrån mitt håll att man tar sig tiden att i lugn och ro få avnjuta delikata bakverk, gärna med kaffe eller varför inte en läsk till. Sedan är det ju inte bara ett konditori i Vimmerby det här, det är även ett bageri. Skulle man inte vara sugen på något sött så finns det förstås smörgåsar och annat att beställa, inte att förglömma deras smörgåstårtor. Det har varit vid vissa tillfällen som jag har beställt smörgåstårtor av detta bageri och konditori i Vimmerby, senast när jag fyllde år och hade kalas. Personalen tycker att det är viktigt att alla som kommer till dem ska bli nöjda till hundra procent. Det kan jag skriva under på att jag är gång efter annan då jag besöker detta konditori i Vimmerby. Det var allt vad jag hade tänkt mig att berätta för er dag, vi kanske syns på Vimmerby Bageri & Konditori?