Loading…
logo
{{ Notifications.unread_notifications }}

Sök priser på t.ex. lego

Hjälp

Du är alltid välkommen att kontakta oss via vår e-post info@pricecloud.com om du har några problem med våra funktioner, vi hjälper dig gärna med eventuella problem

Vi kan inte hjälpa dig med frågor om ett köp du har gjort genom på vår sida eller produkt- eller leveransfrågor. Kontakta i stället säljaren direkt. Du kan hitta kontaktuppgifter för varje köpman i sin profil eller på deras webbplatser.

FAQ

Fråga

Hur tjänar du mer pengar?

Svar

Vår hemsida är fri att använda för användare och handlare, men att köra en tjänst som denna är inte gratis, vilket är anledningen till att vi tjänar pengar genom att ge handlarna en möjlighet att köpa sponsrade placeringar, bortsett från att vi tjänar pengar på andra former av reklam som banners.


Fråga

Vad gör du unik?

Svar

Vi är medvetna om de många utmärkta prisjämförelsetjänster där ute, men vi älskar att leverera en tjänst som läggs på något extra. Till exempel vår sociala funktion samt vår heltäckande genom att lägga till alla handlare snarare än att välja ett par


Fråga

Jag är ägare eller administratör för en återförsäljare, hur får jag det noterat i indexet med mina produkter?

Svar

Vi har möjlighet att samla in priser från nästan alla handlare, är du ännu inte angedd i vårt index, använd den föreslagna funktionen för att skicka in din webbplats och vår sökrobot kommer att söka upp din webbplats så snart som möjligt


Fråga

Vad behöver jag för att registrera mig?

Svar

Det är inte nödvändigt att registrera sig som användare att utföra en prissökning. Om du vill använda våra sociala funktioner som betyg och debatter, registrera dig när som helst.


Fråga

Är min data säker?

Svar

Ja, vi säljer eller distribuerar inte din personliga information, utan har endast ett fåtal utvalda medarbetare som ges tillgång till dina data, och vi hanterar den med stor omsorg.


Fråga

Varför behöver jag Facebook för att logga in?

Svar

Vi tror att du har tillräckligt med sociala profiler att hålla koll på, genom att registrera dig via Facebook behöver du inte hålla reda på ytterligare lösenord eller profiler. Vi är endast tillåtna att använda den information du ger oss möjlighet till när du registrerar dig.