Ibland behöver man en elektriker

God eftermiddag och hejsan på er alla. Jag hoppas ni tycker att det ska bli intressant att få läsa alla inlägg jag ska skriva till er idag. Jag ska börja med att berätta att det har varit halv storm och det innebar som vanligt att det blev strömavbrott. Det har varit så många strömavbrott så jag har tappat räkningen, men det förde i alla fall det goda med sig att när elektrikern kom för att laga den nedfallna ledningen så bestämde jag mig för att anlita dito elektriker i Karlstad, han kom från företaget NF’s Elservice i Värmland AB, för jag behövde lite hjälp inne i huset 

Eluttagen i huset var ojordade och det kändes inte alls säkert, särskilt inte sedan en lampa blev strömförande och jag fick en stöt. Det händer ibland att jag passar min systers småbarn, tänk om det var ett av barnen som fått ström genom kroppen, vågar inte ens tänka på vad som hade kunnat hända. Jag är på ett sätt glad att den här elledningen blåste ner för det ledde till att det äntligen blev av att byta ut de ojordade eluttagen mot jordade. Jag har höjt säkerheten och behöver inte vara orolig längre. Jag känner mig nöjd med det här företaget och jag ville därför i det här inlägget tipsa er som möjligtvis skulle behöva en elektriker i Karlstad med omnejd om att ni kan vända er till NF’s Elservice i Värmland AB. Jag hade inte så mycket mer att dela med mig av till er, i alla fall inte i dt här inlägget. För övrigt hoppas jag att allt är bra med er. Jag kommer att skriva fler inlägg om en liten stund, då är ni välkomna tillbaka.