Jag har gjort ett röj i huset

Hej på er och välkomna till mig och min blogg. Jag hoppas att ni mår bra så här när arbetsveckan börjar gå mot sitt slut. Är det inte härligt att det snart är helg? Jag känner att jag behöver ett par dagars ledighet och den här helgen ska jag vara ledig på riktigt och inte göra någonting. Jag har nämligen fått ta av min lediga tid till att röja i huset, det var helt sanslöst många grejer i mest i källaren, men även friggeboden var belamrad. Det finns ett företag inom återvinning i Bromölla som jag vände mig till, av dem hyrde jag en container och det är en praktiskt och bra lösning. 

Det är så otroligt bra att det finns ett företag som ägnar sig åt det här med återvinning i Bromölla med omnejd och jag ska förstås inte glömma av att säga att företaget heter Bromölla Skrot & Containerservice AB. Återvinning är viktig inte bara för en själv, utan även för miljön, så den som anlitar Bromölla Skrot & Containerservice AB gör inte bara sig själv en tjänst, utan även vår miljö här på jorden en gigantisk tjänst. För egen del gjorde jag både mig själv och min fru en jättestor tjänst också eftersom huset nu är befriat från en massa olika saker som jag hade samlat på mig under åren. Om det här företagets service när det gäller återvinning i Bromölla med omnejd skulle vara något även för dig, då tycker jag att du ska höra av dig dit eller gå in på deras hemsida.